Sprememba pravil za starostno skupino od 14 do 17 let

Spoštovani prijavljeni in vsi interesenti. V zadnjem trenutku smo se odločili, da za kategorijo od 14 do 17 let, dodatno omogočimo za izbor pesmi tudi priredbo ali cover. Mnogi starši ste nam namreč zaupali, da v letu pandemije Covid 19 niste imeli možnosti snemati v glasbenem studiu, zato smo se letos izjemoma in v zadnjem hipu odločili spremeniti pogoje udeležbe za starostno skupino od 14 do 17 let tako, da dovolimo prijavo tudi tistim pevcem in pevkam, ki nimajo lastne skladbe in bi želeli nastopiti s coverjem.

Za vse, ki ste na festival že prijavljeni, velja vse enako, le će ste prijavljeni v skupini od 14 do 17 let in bi raje kot z lastno skladbo, nastopili s coverjem. V tem primeru lahko prijavitelj poišče mail, ki ga je prejel takoj po prijavi in vsebino svoje prijave poljubno spremeni.

Glede na to, da smo se organizatorji po pogovoru s producenti za to spremembo odločili v zadnjem trenutku, hkrati podaljšujemo rok za prijavo na festival na 18. junij 2021.

Avdicija ostaja 20. junija 2021 ob 15. uri in se izvede za vse starostne skupine po vrstnem redu od najmlajšega proti starejšim. Povezavo za avdicijo boste prejeli na elektronski poštni naslov prijavitelja in sicer v soboto 19. junija popoldan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja