Promjena pravila za dobnu kategoriju od 14 do 17 godina

Poštovani prijavljeni i svi zainteresirani!
Neposredno prije isteka roka za prijavu, odlučili smo, da za kategoriju od 14 do 17 godina omogućimo za prijavu i izbor pjesme tuđih obrada „cover“.

Mnogi roditelji javljaju nam se sa istim problemom da u ovoj „Covid „ godini nisu imali mogućnost snimanja u studiju. Zato smo u posljednjem trenutku odlučili promijeniti uvijete sudjelovanja za spomenutu kategoriju. Na taj način omogućili smo sudjelovanje na audiciji i festivalu i onim pjevačicama i pjevačima koji nisu uspjeli izraditi vlastitu skladbu, a željeli bi nastupiti sa skladbom drugih autora. Svi vi koji ste na festival već poslali prijavnicu, ostaje sve isto. Ako ste prijavljeni u dobnu kategoriju od 14 do 17 godina, a radije biste umjesto svoje skladbe nastupili sa coverom, jednostavno potražite mail koji ste dobili odmah po prijavi te sadržaj svoje prijave promijenite sukladno sa novo izabranom skladbom.

Kao organizatori u dogovoru sa producentima, za tu promjenu odlučili smo se u zadnjem trenutku te iz tog razloga produžujemo rok za prijavu na festival do 18.06.2021.

Datum audicije ostaje isti 20.06.2021. u 15 sati i izvodi se za sve dobne kategorije po redoslijedu od najmlađih do najstarijih kandidata. Poveznicu za online audiciju, dobit ćete na e-mail prijavitelja u subotu 19.06. u poslijepodnevnim satima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *