Rezultati avdicij so že poslani vsem prijaviteljem

Spoštovani prijavitelji, drage pevke in pevci!

Mednarodni otroški pevski festival Brežice ima omejeno število sodelujočih, saj lahko letos gostimo le 52 nastopajočih in sicer 26 pevk in pevcev, ki se bodo predstavili v prvem delu polfinala, ki bo v petek 23. avgusta 2024 in 26 pevk in pevcev, ki se bodo predstavili v soboto 24. avgusta 2024.

Letos smo prejeli 141 prijav, žal pa smo morali na avdicijah izbrati le 52 pevk in pevcev, ki so našo mednarodno žirijo najbolj prepričali s svojim nastopom. To pomeni, da so bili izbrani najboljši med odličnimi. Tisti, ki avdicije Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice niso opravili, so vseeno odlični pevci! Veseli bomo, če se bodo na naš festival prijavili naslednje leto, letošnjega pa obiskali kot poslušalci.

Danes, 21. junija 2024, smo vsem prijaviteljem poslali rezultate avdicije na prijaviteljevo e-pošto, to je e-pošta iz katere so prijavitelji izvedli prijavo. Če ste prepričani, da ste uspešno oddali prijavo na naš festival, rezultata avdicije pa še niste prejeli, nam prosimo to sporočite na info@brezice.eu ali na telefonsko številko +386 70 60 70 70 (Maks). Hvala.

Po pregledu vseh matric, portretnih fotografij in ostalih podatkov, bomo do 15. julija 2024 vsem sodelujočim poslali Kontrolni list, v katerem bo navedeno, če zahtevamo dopolnitev pomanjkljive prijave. Prav tako bo kontrolnemu listu priložena glasbena spremljava, na katero bo nastopajoči pel v živo. Predlagamo, da glasbeno spremljavo poslušate od začetka do konca, saj lahko le tako preverite, če je s spremljavo, ki ste nam jo poslali ob prijavi, zagotovo vse v redu.

Vsem prijaviteljem se zahvaljujemo za zaupanje in odlično sodelovanje!

Organizatorji in producenti Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice.
Brigita, Dubravka, Alen in Maks

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja