Rezultati audicija već su poslani svim kandidatima

Dragi pristupnici, dragi pjevači!

Međunarodni dječji pjevački festival Brežice ima ograničen broj sudionika. Ove godine možemo ugostiti samo 52 izvođača, odnosno 26 pjevača koji će nastupiti u prvom dijelu polufinala koje će se održati u petak, 23. kolovoza 2024. , te 26 pjevača koji će se predstaviti u subotu 24.08.2024.

Ove godine zaprimili smo 141 prijavu, no nažalost na audicijama smo morali odabrati samo 52 pjevača koji su svojim nastupom najviše uvjerili naš međunarodni žiri. To znači da su odabrani najbolji od najboljih. Oni koji nisu prošli audiciju Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala u Brežicama i dalje su izvrsni pjevači! Bit će nam drago ako se sljedeće godine prijave na naš festival, a ovogodišnji posjete kao slušatelji.

Danas, 21. lipnja 2024. godine, svim pristupnicima poslali smo rezultate audicije na e-mail pristupnika, odnosno e-mail s kojeg su se pristupnici prijavili. Ako ste sigurni da ste uspješno poslali prijavu na naš festival, a još niste dobili rezultat audicije, javite nam se na info@brezice.eu ili na +386 70 60 70 70 (Maks). Hvala.

Nakon pregleda svih matrica, portretnih fotografija i ostalih podataka, do 15. srpnja 2024. svim sudionicima poslat ćemo Kontrolnu listu u kojoj će biti naznačeno tražimo li dopunu nepotpune prijave. Također, popis će biti popraćen glazbenom pratnjom na koju će izvođač pjevati uživo. Predlažemo da poslušate glazbenu pratnju od početka do kraja jer jedino tako možete provjeriti je li  sve u redu s pratnjom koju ste nam poslali prilikom prijave.

Zahvaljujemo svim prijavljenima na ukazanom povjerenju i odličnoj suradnji!

Organizatori i producenti Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala Brežice.

Brigita, Dubravka, Alen i Maks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *