Objavljamo seznam nastopajočih na MOPF Brežice 2023

Objavljamo seznam nastopajočih pevk in pevcev, ki se bodo predstavili v letošnjem polfinalu 7. Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice. Oba polfinalna večera bosta potekala v dvorani Mladinskega centra Brežice na naslovu Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice.

Tako kot vsako leto, bomo zaradi ogromnega števila prijavljenih pevk in pevcev morali organizirati dva polfinalna večera. V obeh polfinalnih večerih bo nastopilo 55 pevcev in pevk iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Slovaške, Moldavije in Malte. To so tisti, ki jim je uspelo opraviti strogo avdicijo, na kateri je mednarodna žirija med 136 prijavljenimi morala izbrati le 55 najboljših polfinalistov.

Prvih 27 polfinalistov se bo predstavilo v petek 25. avgusta 2023, za obiskovalce se prireditev začne ob 17. uri, nastopajoči pa imajo pripisano uro vaje, na katero naj pridejo vsaj 10 minut prej.

Drugih 28 polfinalistov se bo predstavilo v soboto 26. avgusta 2023, za obiskovalce se prireditev začne ob 17. uri, nastopajoči pa imajo pripisano uro tonske vaje, na katero naj pridejo vsaj 10 minut prej.

Prvi polfinalni večer bo strokovna žirija in publika v dvorani izbrala 12 finalistov, drugi polfinalni večer pa 13 finalistov, kar pomeni, da se bo v nedeljo 27. avgusta 2023 ob 19. uri predstavilo skupaj 25 finalistov Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice 2023, ki se bodo potegovali za bogate nagrade po mnenju strokovne žirije kot tudi publike. Prva tri mesta v vsaki starostni skupini bodo nagrajena, medtem, ko si bodo vsi ostali polfinalisti delili odlično 4. mesto sedmega Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja