Objavljujemo popis izvođača za MOPF Brežice 2023

Objavljujemo popis izvođača pjevača koji će nastupiti na ovogodišnjoj polufinalnoj smotri Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala Brežice 2023. Obje polufinalne večeri održat će se u dvorani Mladinskega centra Brežice na adresi Gubčeva ulica 10a, 8250. Brežice.

Kao i svake godine, zbog velikog broja prijavljenih pjevača morat ćemo organizirati dvije polufinalne večeri. U obje polufinalne večeri nastupit će 55 pjevača i pjevačica iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovačke, Malte i Moldavije. Riječ je o onima koji su uspjeli proći strogu audiciju tijekom koje je međunarodni žiri između 136 prijavljena pjevača morao odabrati samo 55 najboljih polufinalista.

Prvih 27 polufinalista nastupit će u petak, 25. kolovoza 2023. Za posjetitelje događanje počinje u 17:00 sati, a izvođači na probu dolaze prema dobivenom rasporedu i to 10 minuta ranije od navedenog.

Ostalih 28 polufinalista nastupit će u subotu, 26. kolovoza 2023. Za posjetitelje događanje počinje u 17 sati, a izvođači na probu dolaze prema dobivenom rasporedu i to 10 minuta ranije od navedenog.

Prve polufinalne večeri stručni žiri i publika u dvorani odabrat će 12 finalista, a druge polufinalne većeri 13 finalista, što znači da će u nedjelju, 27. kolovoza 2023. u 19 sati biti ukupno 25 finalista Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala Brežice 2022. Kandidati koji će se natjecati za bogate nagrade, bit će odabrani prema mišljenju stručnog žirija i publike. Prva tri mjesta u svakoj dobnoj skupini bit će nagrađena, dok će svi ostali polufinalisti podijeliti odlično 4. mjesto sedmog Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala Brežice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *