Objavljamo seznam nastopajočih na MOPF Brežice 2022

Objavljamo seznam nastopajočih pevk in pevcev, ki se bodo predstavili v letošnjem polfinalu Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice 2022. Oba polfinalna večera bosta potekala v dvorani Mladinskega centra Brežice na naslovu Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice.

Tako kot vsako leto, bomo zaradi ogromnega števila prijavljenih pevk in pevcev morali organizirati dva polfinalna večera. V obeh polfinalnih večerih bo nastopilo 60 pevcev in pevk iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Bolgarije in Ukrajine. To so tisti, ki jim je uspelo opraviti strogo avdicijo, na kateri je mednarodna žirija med 154 prijavljenimi morala izbrati le 60 najboljših polfinalistov.

Prvih 30 polfinalistov se bo predstavilo v petek 26. avgusta 2022, za obiskovalce se prireditev začne ob 17. uri, nastopajoči pa imajo pripisano uro vaje, na katero naj pridejo vsaj 10 minut prej.


Drugih 30 polfinalistov se bo predstavilo v soboto 27. avgusta 2022, za obiskovalce se prireditev začne ob 17. uri, nastopajoči pa imajo pripisano uro vaje, na katero naj pridejo vsaj 10 minut prej.


Vsak polfinalni večer bo strokovna žirija in publika v dvorani izbrala po 12 finalistov, kar pomeni, da se bo v nedeljo 28. avgusta 2022 ob 19. uri predstavilo skupaj 24 finalistov Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice 2022, ki se bodo potegovali za bogate nagrade po mnenju strokovne žirije kot tudi publike. Prva tri mesta v vsaki starostni skupini bodo nagrajena, medtem, ko si bodo vsi ostali polfinalisti delili odlično 4. mesto Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja