Objavljujemo popis izvođača za MOPF Brežice 2022.

Objavljujemo popis izvođača pjevača koji će nastupiti na ovogodišnjoj polufinalnoj smotri Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala Brežice 2022. Obje polufinalne večeri održat će se u dvorani Mladinskega centra Brežice na adresi Gubčeva ulica 10a, 8250. Brežice.

Kao i svake godine, zbog velikog broja prijavljenih pjevača morat ćemo organizirati dvije polufinalne večeri. U obje polufinalne večeri nastupit će 60 pjevača i pjevačica iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Bugarske i Ukrajine. Riječ je o onima koji su uspjeli proći strogu audiciju tijekom koje je međunarodni žiri između 154 prijavljena pjevača morao odabrati samo 60 najboljih polufinalista.

Prvih 30 polufinalista nastupit će u petak, 26. kolovoza 2022. Za posjetitelje događanje počinje u 17:00 sati, a izvođači na probu dolaze prema dobivenom rasporedu i to 10 minuta ranije od navedenog.


Ostalih 30 polufinalista nastupit će u subotu, 27. kolovoza 2022. Za posjetitelje događanje počinje u 17 sati, a izvođači na probu dolaze prema dobivenom rasporedu i to 10 minuta ranije od navedenog.


Svake polufinalne večeri stručni žiri i publika u dvorani odabrat će po 12 finalista, što znači da će u nedjelju, 28. kolovoza 2022. u 19 sati biti ukupno 24 finalista Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala Brežice 2022. Kandidati koji će se natjecati za bogate nagrade, bit će odabrani prema mišljenju stručnog žirija i publike. Prva tri mjesta u svakoj dobnoj skupini bit će nagrađena, dok će svi ostali polufinalisti podijeliti odlično 4. mjesto Međunarodnog dječjeg pjevačkog festivala Brežice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *